Velbesøgt Kræmmermarked i Sunds

0

På trods af en blanding af byger, blæst og lidt sol, melder Sunds GF om stor tilfredshed med årets Kræmmermarked.
– Hvad skulle vi ellers tage os til i det vejr, ud over at gå på Kræmmermarked i Sunds, var en af de kommentarer der kunne høres under lørdagens skiftende vejrlig, da den 23. udgave af Kræmmermarkedet blev afholdt.
– Vi er meget tilfredse med besøgstal og omsætning, siger Jacob Holmsgaard, der er medlem at Sunds GF’s Kræmmermarkedsudvalg. – Alt klappede som det skulle, og det er jo et godt udgangspunk når det endelige resultat af anstrengelserne skal vurderes i nærmeste fremtid.

Simons lastvogn
Én af de nye aktiviteter der trak stor opmærksomhed var det lastbiltræf, der i sidste øjeblik blev arrangeret, efter idé fra 16-årige Simon Holmsgaard. Simon udstillede sin egen lastbil – en Volvo FH 16 520 fra 1995.
Til hans store overraskelse blev den kåret som den flottest dekorerede lastbil – en flot cadeau for hans initiativ og idé til lastbiltræffet
– Jeg er helt overvældet – først og fremmest for den opbakning vi fik fra de chauffører det mødte op med deres flotte lastbiler, og som alle har givet tilsagn om at komme igen til næste år, siger Simon. – Jeg er naturligvis også meget glad for, at rigtig mange har stemt på min bil som den fornemst dekorerede, siger en beskeden Simon, der samtidig fortæller, at navnet ”Anne Katrine” som står malet på fronten af hans lastbil, er navnet på hans søster, der døde i 2011, i en alder af 9 år og som Simon, på den måde gerne vil ære.

Omkring 45 flotte lastbile gæstede Kræmmermarkedet hen over weekenden.

Kræmmermarked_8J2A7687

Kræmmermarked_8J2A7714

 

Kræmmermarked_IMG_1303

Kræmmermarked_8J2A7707

Comments are closed.